Hoe twee huwelijken met de rijkste mannen niet mee Alena Gavrilova Geluk Vrouw

Hoe twee huwelijk met de rijkste mannen niet mee Alena Gavrilova Geluk

De andere dag, gaf Emin Agalarov een interview met Ksenia Sobchak, waarin hij sprak niet alleen over het familiebedrijf en een muzikale carrière, maar ook om vrouwen met wie op verschillende tijdstippen gebonden zijn leven. Een van hen – Alena Gavrilova. Meisje mooi en met smaak op bepaalde mannen. Vergeet niet wie Alena hield.

Een breed publiek erkend Alena Gavrilov pas na de media gemeld haar roman met Emine Agalarov. High schoonheid direct aandacht van het publiek, en de terughoudendheid en nabijheid alleen ontstoken universele nieuwsgierigheid. De bruiloft van geliefden werd verblijd zelfs fans van een hartig singer. Met de geboorte van de dochter van Athene een paar feliciteerde het hele land.

Mei 132020, twee maanden voor de tweede verjaardag van de bruiloft, Emin gemeld dat ze waren ontslaan met Alena.

Gavrilova, trouw, is het ervaren van alle gevoelens en emoties als een echte dame – noch tranen. Terwijl de ex-model en de koningin van schoonheid houdt edele stilte, herinneren we ons de helderste momenten van haar persoonlijk leven, die – en er is geen twijfel over mogelijk – zal nog sappige kleuren spelen.

Star geboren

Alena Gavrilova werd geboren op 7 augustus 1987 in de hoofdstad van Mordovië – de stad van Saransk. Opzwepende meisje met blauwe ogen op de natuur werd geschreven om beroemd te worden: Ouders bekroond met de dochter met een uitstekende externe gegevens.

Door afstuderen, school Alena’s uit slechts een schattig meisje veranderd in een echte schoonheid met een model uitstraling. Het is niet verwonderlijk dat schoonheidswedstrijden verscheen in het leven van het meisje. Op de eerste, Gavrilov won de titel “Miss Saransk”, en met hem – het recht om deel te nemen aan de wedstrijd op de republiek niveau.

De eerste liefde

Competition “Miss Mordovië” bracht ook 17-jarige Alena overwinning. En nu de eerste schoonheid van de republiek stond te wachten voor de schoonheid van de Al-Russische schaal.

Helaas, dit keer, probeer dan de kroon van Gavrilova, is niet gebeurd: de titel “Miss Rusland 2004” werd bekroond met Diana Zarovoy.

Alena kreeg alleen in de top 10 finalisten, maar het was genoeg om de aandacht te vestigen op de modellenbureaus, en … een van de algemene sponsors van de wedstrijd – Rustam Tariko. Sinds 2005 wordt zijn Russische Standard officieel bezig met het Nationaal Concours.

Een van de rijkste mensen in Rusland (op dat moment zijn toestand werd geschat op EUR 24,5 miljard roebel) prachtig verzorgd voor het model, en ze bezweken aan zijn charme. Alena werd niet in verlegenheid gebracht door een luide scheiding van haar Uhager – op dat moment Rustam werd vervolgd met haar civiele vrouw Tatiana Osipova vanwege de alimentatie aan de tweelingdochters, Anna en Eva, die zichzelf uiteindelijk nam, bereidwillig ex-geliefde te betalen alimentatie. Niet een obstakel en een 25-jarige leeftijd verschil geworden. Gavrilova en Tariko werd overal samen.

Zoals voor de carrière, heeft Alena niet uit de risers van de meest gewilde modellen van Rusland, echter niet zitten zonder werk: het werd regelmatig gefilmd voor reclamecampagnes en glossy tijdschriften, en ook deelgenomen aan shows. Zo heeft Gavrilova herhaaldelijk verontreinigd op Valentina Yudashkin’s Fashion Show.

Wilde orchidee

In 2007 bleef het model opgehouden in het openbaar en in juni van hetzelfde jaar werd het bekend dat ze een geliefde zoon beviel, die werd vernoemd naar Pope – Rustam. Als een moslim was Tariko blij om de vader van zijn zoon te worden, maar om de moeders van zijn kind te maken en geen haast.

Zakenman bedankte het model voor de welkome zoon anders – misschien, een veel breder gebaar.

In 2008 nam het echtpaar deel aan de liefdadigheidsavond van Natalia Vodyanova Love Ball, waar Rustam kocht voor 320 duizend dollar het recht om een ​​nieuw soort orchidee uit Madagaskar genaamd Alena te noemen.

Helaas, in 2009, begon het sprookje het einde te benaderen: Geruchten verschenen in de pers die Tariko naar verluidt geïnteresseerd werd in de eigenaar van de titel “Miss Russia-2009” Sofia Rudeva. Bevestiging van deze informatie was niet, maar Alena en Rustam stopten bijna bij elkaar bij elkaar. Desalniettemin duurde deze unie tenminste tot maart 2011 – dan hebben fotografen voor het laatst ze samengevoegd. Liefhebbers hebben het rustig uit elkaar gegaan – ja vrouwen viagra, zodat zelfs de geschatte datum van hun kloof onbekend is.

Goede liefde

Tot 2016 werd er niets gehoord over Alena. Toen geruchten van haar roman met Emine Agalarov, journalisten (en gewoon nieuwsgierige internetgebruikers) in de pers lekten. En niks.

Zelfs de pagina in Instagarama Gavrilov startte pas in augustus 2016 – toen hun relaties met Agalarov stopten met het geheim zijn.

Wie herinnerde zich Alain in een relatie met Rustam, merkte op dat het model veranderde – van de onmiddellijke, stralende gelach die ze veranderde in een onneembare koningin.

Liefhebbers hebben de details van hun relaties niet deelgenomen, maar het was duidelijk dat tussen hen allemaal serieus – Emin werd geïntroduceerd aan alena met zijn kinderen en zijn vader, die niet in Instagram vond.

In 2017 Gavrilova en Agalarov speelden de hoofdrollen in zijn nieuwe video van het nummer Good Love.

De zanger Frank zelf, dat hij nauwelijks in geslaagd om de geliefde te overtuigen om deel te nemen aan het schieten. En hier zullen we bij uitstek geloven: ontmoeting met een paar op evenementen, we vaak waargenomen een foto, zoals Alena vergezelde haar geliefde op de rode loper, en hij ging niet naar haar. Model vermijden fotografen – dit is zo’n een paradox. Is het de moeite waard te zeggen dat het interview met Gavrilov gaf nooit, weigeren om iedereen zonder te kijken.

In de zomer van 2018 Agalarov en Gavrilov geschokt door het nieuws over haar huwelijk.

Als de zanger vertelde later, het idee van het aanbieden van Alain’s hand en het hart kwam tot hem spontaan. “Ik was aan het werk, en een of andere manier ik had deze gedachte in mijn hoofd. Ik ging naar de winkel, kocht een ring, liep door het centrum met Alena en daar, op het Rode Plein, maakte haar een aanbod. Ze natuurlijk niet zo’n wending verwachten “, herinnerde ik me Emin.

2 views